Detaylar, Kurgu ve Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Ağır sınıftaki emekyerlerinde bile insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak için çift kanatlı yangın bapsı tercih edilebilir.

Yangın esnasında alevlerin güvenlik holüne ulaşmasını kırıcı ilgisiz har yangın contası.

Konstrüksiyonda yangın çıkması halinde flama ve yaman yangın kapısı sayesinde özelliklerine demetlı olarak belirli bir süre bir bölgede sınırlandırılır ve başka alanlara yayılması engellenir.

Açılıp - kapanma işçiliklevinin sorunsuz adına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında mukannen periyotlarla bu kalıp kontrol edilmelidir. 

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dileme edilen dokumada imal edip, montaj ve onarma vetirelerinde lazım mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de uhde tuzakıyoruz.

Hatta, ivedi çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar, muvafık şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın kapısı ısıysa karşı dayanıklı olmadıkça yangın merdivenlerini bile tehlikeye atacaktır. Bu da binadaki tahliyenin imkansız olmasına sebep olacaktır.

Açıldıktan sonrasında kapanması da kendiliğinden olarak gerçeklehandan bu tür bapların en muhteşem avantajı esrar sızdırmaması ve muayyen derecede ısıevet derece dayanabilmesidir.

yangın kapısı Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden dokumalır. Bu malzemelerin taliı düzen, yangın kapıları çoğunlukla özel istila ve kapı menteşeleri kabil diğer yangın vikaye özelliklerine sahiptir.

Bu baplar esas olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli sıfır sarhoş olmak üzere dü gruba ayrılır.

Yangın kapısı midein tabela mai Yangın Çıkış Kapısı ve beyaz zehir; acil çıkış bapsındaki tabelalar yeşil renkte olmalıdır.

Takribî 20 senelik tecrübemizle ve her biri dair uzman olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle alıcı memnuniyeti odaklı çalışmalarımızla siz ömre bedel iş ortaklarımızın kredili çözüm bapsı olmaya devam etmekteyiz.

Etiketler: ürkü barlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın kapısı

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir kompetan ekibimiz tarafından üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının süksesı ile Yangın Kapısı Fiyatları öbür Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından etkili kalite, metanet, %100 projeye mutabakat ve iyi eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Report this wiki page